Activity
 
Notifications
Clear all
iMars
iMars
Group: Registered
Joined: 2021/09/21
Active Member
1
But what is leading? If i set value A in the Filament Settin...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Not in current and latest beta1 ... I've created a profile f...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
A man must be big enough to admit his mistakes That said, I'...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Well temp has also to do with printing speed. Faster printin...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Got exact the same issue ... Why lowering temps? I mean, I ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
We are! (Me and my wife)

In forum General discussion, announcements and releases

6 months ago
It seems to be fixed with the latest slicer, aint got this i...

In forum Hardware, firmware and software help

11 months ago
Great! I couldn't decide if it was a slicer or printer issue...

In forum Hardware, firmware and software help

11 months ago
Cant edit my last post... I've upgraded the MK4 with 4.6.2 t...

In forum Hardware, firmware and software help

11 months ago
Did you manage to solve it? (asking after 1,5 year 🤣 )

In forum Assembly and first prints troubleshooting

11 months ago
#metoo 😆 Both MK4's one with 5.0.0 Alpha and other with 4...

In forum Hardware, firmware and software help

11 months ago
The symptoms I had looked like too much heat; So either too ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
I changed the nozzle and it was fixed! I didn’t thought abou...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
I have this, and all my prints are failing now...

In forum Hardware, firmware and software help

3 years ago
Printer starts printing bad after 1 month

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Share: