Notifications
Clear all
Antimix
Antimix
Group: Registered
Joined: 2018/05/16
Reputable Member
5
Yes, it was for me. It was a matter of fine tuning the MK3/S...

In forum General discussion, announcements and releases

1 week ago
I just spoke with PRUSA support and they confirmed that for ...

In forum General discussion, announcements and releases

2 weeks ago
MK3.5 Upgrade kit do NOT support REVO FastChange

In forum General discussion, announcements and releases

2 weeks ago
Good, hot gun at 170° all around the nozzle and in 30 second...

In forum User mods, enclosures, nozzles, ...

1 month ago
GUESS WHAT..... I tried a print test with MMU3 and multi-ma...

In forum User mods, enclosures, nozzles, ...

1 month ago
It seems that now changing the tube length using M708 from G...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
Please enable the possibility to send the MMU3 registry code...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
Please enable the possibility to send the MMU3 registry code...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
I changed the length with this procedure, but I did not veri...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
I have found this nice tool on Printables to help to keep th...

In forum Awesome prints (Hall Of Fame)

3 months ago
You can setup very easy an ESP32 with esphome and a small co...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 months ago
Variable layer height mess up top layers that are over a bri...

In forum PrusaSlicer

3 months ago
I think the correct usage with the new firmware is to leave ...

In forum PrusaSlicer

3 months ago
Does the MK3.5 kit support the REVO fast change nozzle ?

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
Hello, are there any news on the topic ? I have seen several...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 months ago
I had already implemented the filament eject at the end, but...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
@Madcamper, have a look at my post on fine tuning MMU3 and R...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 months ago
May be the pinda wire is defective. Moving it make or lose c...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 months ago
I did not use it. I used my PRUSAMENT PETG spool I had.

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 months ago
@Kopplog, I have some questions: we are in the MMU3 section...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 months ago
Page 1 / 17
Share: