Notifications
Clear all

mmu2s weird undocumented problem  

  RSS
Brixsat
(@brixsat)
Active Member
mmu2s weird undocumented problem

Hello this is my mmu2s unit booting up on a prusa i3 mk3s.

I dont what what is the problem since it was working fine and now happens this.

https://youtube.com/shorts/zxtwa8j-ZcQ?feature=share

In the video you can see that the first 3 leds  light up nicely, the 4 led barely blinks and the 5 one is crazy. Then the idler is repeating doing that weird thing.

Can you help me?

Thanks in advance.

This topic was modified 3 months ago by Brixsat
Posted : 10/12/2023 4:58 pm
Balance
(@balance)
Active Member
RE: mmu2s weird undocumented problem

This is the new firmware for the MMU.  When it works it's great but for me I can't get through prints because I keep getting the 4306 error even with the USB cable plugged in which did have it running well for the last few months.

Posted : 11/12/2023 2:06 pm
Brixsat
(@brixsat)
Active Member
Topic starter answered:
RE: mmu2s weird undocumented problem

No solution?

Posted : 13/12/2023 9:11 pm
steve
(@steve-13)
Trusted Member
RE: mmu2s weird undocumented problem

This looks like an electronics or maybe firmware problem. First - what firmware versions are you running on the 3S and on the MMU2S?

Next, have you checked all the connectors on both ends making sure they're firmly seated?

I just upgraded my 3S and MMU2S to the latest firmware and it has made my MMU much more reliable.

Posted : 20/12/2023 3:49 am
Brixsat
(@brixsat)
Active Member
Topic starter answered:
RE: mmu2s weird undocumented problem

Hi,

 

Thanks im on latest firmware. If i change sensibility to 5 it works. Weird....

 

Posted : 21/12/2023 12:55 pm
Share: