Notifications
Clear all

Drzak motoru u osy Y  

  RSS
martin.s44
(@martin-s44)
New Member
Drzak motoru u osy Y

Dobry den,
praskl mi drzak motoru u osy Y. Lepit ho asi nema vyznam, takze se chci zeptat, zda-li si u Vas mohu vyzvednout novy kus a jak narocna je tato vymena. Tiskarnu jsem koupil jiz zkompletovanou a nyni jsem si zaplatil MK3, ale uz jako stavebnici, takze to budu skladat poprve.

diky za odpoved
Martin

Posted : 04/03/2018 9:05 am
miroslav.h4
(@miroslav-h4)
Honorable Member
Re: Drzak motoru u osy Y

A proč to píšeš sem? Takovéto dotazy a záležitosti se vyřizují přímo na podpoře u Průšů: https://www.prusa3d.cz/#contact
Samotná výměna není až tak složitá, stačí si prostudovat návod na stavbu tiskárny ( http://manual.prusa3d.com/c/Jak_sestavit_Prusa_i3_MK2S ) zejména kapitolu o sestavení osy Y. Po výměně bude potřeba postupovat jako u stavebnice včetně všech kalibrací.

Posted : 04/03/2018 9:24 am
martin.s44
(@martin-s44)
New Member
Topic starter answered:
Re: Drzak motoru u osy Y

Sorry, ze jsem se ozval. Uz to vickrat neudelam!!

Posted : 04/03/2018 9:31 am
miroslav.h4
(@miroslav-h4)
Honorable Member
Re: Drzak motoru u osy Y

Problém je jen v tom, že na tento dotaz tady položený ti těžko někdo od Průšů v dohledné době odpoví. A už vůbec nemusíš ze sebe dělat uraženého.....

Posted : 04/03/2018 9:36 am
V.S.
 V.S.
(@v-s)
Honorable Member
Re: Drzak motoru u osy Y


Sorry, ze jsem se ozval. Uz to vickrat neudelam!!

Asi si nepochopil, že 99% odpovědí tu je od uživatelů a nadšenců.
Jen velice málo sem píše někdo přímo od Průšů natož, aby přes forum vyřizovali reklamace nebo objednávky.

Posted : 04/03/2018 11:12 am
hp.pavel@seznam.cz
(@hp-pavelseznam-cz)
Estimable Member
Re: Drzak motoru u osy Y

Ahoj
je li tvůj dotaz veden jako reklamace tedy vada v záruční době opravdu to musíš řešit jako reklamaci. Pokud už ale máš po záruční době a chceš si to opravit sám je třeba to formulovat trošku jinak.
V první řadě napiš odkud jsi .
Pak požádej někoho z tvého okolí o vytištění potřebného dílu ( tady opravdu záleží na domluvě) a je dost dobře možné že ti i stejný člověk poradí s výměnou. Jinak postup najdeš v návodu jak ti ho tady již výše napsali. Výměna není složitá a není nic lepšího než pochopit jak to celé funguje což do značné míry zjistíš právě při skládání.
A nemusíš se urážet všichni začínali a nikdo není neomylný. Jen jsi nešťastně formuloval otázku na nevhodném místě ale pomoci se zde dočkat můžeš je zde spousta lidí co ti rádi pomůžou.
Například kdybys byl z z okolí Ostravy mne osobně by tvůj problém zajímal už jen proto abych zjistil jak se ti to stalo a případně se takovému stavu mohl vyvarovat.
A ještě jedna maličkost tištěné díly jsou proto ke stažení aby si je mohl každý vytisknout pro případnou opravu. ANO když se tiskárna pokazi tak to nezvládne ale stačí najít někoho v okolí kdo ti je ochoten pomoci. Jsme pořád národ kutilů 😀

Posted : 04/03/2018 12:34 pm
Share: