Notifications
Clear all

Montáž MMU2 v servis centru!  

  RSS
barbora.s2
(@barbora-s2)
New Member
Montáž MMU2 v servis centru!

Dobrý den Vážení,
vzhledem k tomu, že nikdo z info linky není schopný vyjít vstříc, budu doufajíc, že uspěji zde a kompetentní osoba dá věci do pořádku. Jedná se o nový multimateriál , který jsem si nedávno zakoupili a zklamání přišlo hned po rozbalení, kdy se zjistilo, že se jedná o totální skládačku. Všude na obrázcích, a nikde v popisu, není napsáno, že si kupuji jednotlivé součástky, které je potřeba poskládat. Čekal jsem za tuto cenu, i jak je na obrázcích, že dostanu sestavené díly, které připojím k MK3. Jelikož jsme si kupovali sestavenou tiskárnu, je pro mne nežádoucí si rozebrat tiskárnu a snažit se o montáž svépomocí, když samotná tiskárna byla sestavena odborníky a funguje perfektně.
Avizujete, že máte v Praze servisní centrum, tak předpokládám, že tam opravujete, upravujete vaše prodané tiskárny. Na infolince jsme dostali informaci, že montáž zabere 2 hodiny času. Věřím, že vy jako odbornící to tak máte, když máte to servisní středisko, máte denně spousta svých součástek v ruce a víte co kam jak patří. I přes cenu MMU2 si za tuto službu rád zaplatím, tiskárnu i kit dopravím do Prahy a ponechám namístě klidně i den.

Děkuji předem za kladné vyřízení mého požadavku

Posted : 13/12/2018 1:13 pm
Panzr
(@panzr)
Trusted Member
Re: Montáž MMU2 v servis centru!

Jednodušší a rychlejší bude zavolat do PR přímo a domluvit se.

Posted : 13/12/2018 10:16 pm
Kolous
(@kolous)
Trusted Member
Re: Montáž MMU2 v servis centru!

Hele a není místo vození a placení lepší si k tomu teď o svátcích na den sednout a poskládat si to sám?? Jednak ten návod je tak polopatickej, že to nejde nezvládnout ani při lehké mkanuální nešikovnosti a aspoň u toho člověk pochopí, jak ta věc funguje což se pak hodí u odstraňování chyb.
A nemysli, že tvou tiskárnu u Průši ladí banda raketovejch fyziků 😀

Posted : 27/12/2018 6:52 am
Jakub Dolezal
(@jakub-dolezal)
Member Admin
RE: Montáž MMU2 v servis centru!

Dobrý den,

s podobnými požadavky se prosím vždy obracejte na naší podporu (emailem, nebo přes chat). Fórum je určené pro diskuzi a oznámení nových verzí softwaru i firmwaru. Kolegové procházejí nová vlákna, ale může se stát, že to vaše zapadne.

Upgrady jsou vždy formou kitu (na díly), ikdybychom vám horní jednotku složili, musíte si stejně upravit extruder tiskárny. Osobně doporučuji těch několik hodin obětovat a skrze skládání se naučit, jak celý mechanismus funguje. Usnadní to používání a případné řešení potíží.

Popis upravíme, aby to bylo zřetelné. Děkuji za podnět 😉

 

Assembly manuals

/ Knowledge Base
The guy behind Prusa assembly manuals...

Posted : 03/06/2019 10:19 am
Share: