Notifications
Clear all

Jak nastavit bridging  

  RSS
Honza
(@honza-4)
Active Member
Jak nastavit bridging

Zdravim,

mam problem s premostenim na svoji Mini. Pouzivam defaultni profily pro Mini ve sliceru, tisknu z PLA Prusamentu popripade PolyTerra ale dela mi to vsude.

Nejsem schopnej tisknout mosty.. pri tisku mostu se filament neroztahne mezi ty dva body, ale zacne se kroutit nahoru k trysce a tim padem se most neudela. Naslicoval jsem si i temp tower abych to zkusil u ruznych teplot, vysledek stejny. Zkousel jsem laborovat s rychlosti tisku pro mosty, bez efektu. Vetrak mam kompletne cely tisk pri PLA na 100% krome prvni vrstvy. Nemam uz tuseni co s tim delat, ty vytisky vypadaji fakt otresne, maji mezery, krouti se to nahoru a tryska do toho pak narazi v dalsich vrstvach.

Moc dekuju za rady a tipy

Posted : 23/09/2022 9:38 am
vladimir.s11
(@vladimir-s11)
Estimable Member
RE: Jak nastavit bridging

Když se to kroutí k trysce tak může být problém tam. Zkus trysku pořádně vyčistit. Nejlépe vypálit. Vyděláš trysku a nad plamenem ji pořádně rozpálit a zbytky filamentu spálíš na popel.

 

Posted : 23/09/2022 9:50 am
Honza
(@honza-4)
Active Member
Topic starter answered:
RE: Jak nastavit bridging

Prvni vrstva pri delani mostu stejne vypada takhle... a pres tohle se proste tiskne strasne blbe.. ono se to sice nejak zatiskne, ale tohle je fakt silenost

Posted : 23/09/2022 12:20 pm
Share: