Notifications
Clear all
ChiefSmeg
ChiefSmeg
Group: Registered
Joined: 2023/06/27
Trusted Member
3
Same here, I have a combined smart switch and surge protecto...

In forum General discussion, announcements and releases

2 weeks ago
I’d contact customer support and get them to send you the ma...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 weeks ago
Let’s try this again, this time with the full post I was try...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 weeks ago
There are definitely magnets in the doors, mine has them - g...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 weeks ago
The instructions show it better than a dingy photo from me I...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
And for reference the spool holder is attached to the inner ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
Oh good grief yes

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
If you follow the instructions in the link from @Jp-guitars ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
Yes, as @jp-guitars says, you need to remove the spool holde...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
Yep, been there! Only way I found to clear out the clog is w...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
I used to see this on my old Neptune 3 printer. I always put...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Well I’m sorry I have no idea. It looks very odd though - go...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
That does look odd. Guessing this is a kit. looks like harmo...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Agreed, mine was a kit build and included the bracket

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Ah cheers, saved me a job there

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
That is a job for tomorrow I’m afraid - my printer is in an ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Ok, so these are pictures from the build of my mk4 kit and t...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Something looks a little off there, I’ll grab a couple of pi...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
I think we are going to need some photos of you can manage p...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Just be careful of it getting too warm in your enclosure, yo...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 months ago
Page 1 / 4
Share: