Chalupa 1:100 včetně modelování

Notifications
Clear all

RSS
petr.v3
(@petr-v3)
Eminent Member

Chalupa 1:100 včetně modelování v Tinkercadu, cca 14 dni prace a par kilo vyhozenyho filamentu. Jeste zbyva doladit par detailu, ale v podstate je to hotove. Jako podklady jsem mel jenom 2D plany, takze je to komplet delane od nuly hezky s pravitkem v ruce 🙂

Tisk 0,4mm. Kazdy dil to tisklo asi 7-9 hodin. Mel jsem infill asi 35%, aby se nepropadala podlaha.

Nemam vyreseny jeden problem - vrchni patro ten bily stit mi to tiskne jakoby zvlast. Je to videt na tretim obrazku tesne vpravo vedle toho hnedeho. Je to vse peclive srovnane a prece mi to Simplifi rozreze takto. Slicer to rozreze spravne (tiskne to proste po obvodu), ale zase tam nejdou moc nastaveni a supporty. Uvitam radu jak to vyresit (mozna nejaky program, kde se to spece dohromady uplne natvrdo. Tinkercad tam porad nechava ty cary a historii).

Rozmer i s dvoreckem cca 16x16cm, v realu je to fakt masivni, na fotce to vypada malicky.

Ted uz tisknout nabytecek pro dceru, at si taky muze pohrat 🙂

Publié : 25/02/2016 9:00 am
visualito
(@visualito)
Eminent Member
Re: Chalupa 1:100 včetně modelování

Mimořádně povedené!

Publié : 25/02/2016 10:39 pm
visualito
(@visualito)
Eminent Member
Re: Chalupa 1:100 včetně modelování

Tisk této chatičky mne inspiroval k tisku jiné chatičky 🙂 Obecně lze říci, že v době dronů a leteckého skenování se zde otevírá prostor pro využití 3D tisku k prezentaci výsledků tohoto skenování.

Publié : 27/02/2016 9:39 pm
Partager :