Notifications
Clear all
Turro75
Turro75
Group: Registered
Joined: 2020/11/15
Estimable Member
4
Ok, here You are the latest 5.1.2 with the listed mods ...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

2 months ago
Hi, this is written in the Configuration_MINI.h: // Beware: ...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

2 months ago
I wasn't able to build it unless I realized that I was using...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
All available languages  1617b965-archivio-2.zip

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 months ago
Just tested and I confirm the standard 5.1.0 still has the s...

In forum Input Shaper (MINI)

3 months ago
This is the same but based on stable 5.1.0, it is the EN-IT ...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 months ago
I uploaded a recompiled firmware that fixes that (and some o...

In forum Input Shaper (MINI)

3 months ago
Hi All, I recompiled 5.1.0 beta inputshaper with some fix f...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 months ago
Rpi zero is daily used in many long term task so the hw look...

In forum Hardware, firmware and software help

3 years ago
I set an rpi zero w as usb stick, the folder mounted as usb ...

In forum Hardware, firmware and software help

3 years ago
In the llama github repo check the pr , there is my pull req...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 years ago
For those who want experiment something more of llama this i...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 years ago
@buggyfreak The jumper is needed only if flashing with stlin...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 years ago
@marsh First page 4th post

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 years ago
RE: X-axis alignment issue

In forum Hardware, firmware and software help

3 years ago
Maybe the heatblock has been pushed down creating a gap on t...

In forum How do I print this? (Printing help)

3 years ago
looks like the seam (blob while jump to the next layer). To ...

In forum How do I print this? (Printing help)

3 years ago
RE: left side bad print

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Well the tolerance test fails when there is too much materia...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Ensure the filament sensor is enabled in the settings menu t...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Page 1 / 7
Share: