Activity
 
Notifications
Clear all
Kenour
Kenour
Group: Registered
Joined: 2017/03/14
Estimable Member
4
Ok, figured it out, you need to set the layer above it to ha...

In forum PrusaSlicer

4 days ago
I found that after I got frustrated... cheers! I did put a m...

In forum PrusaSlicer

4 days ago
Ignore bridge? Inset text.

In forum PrusaSlicer

5 days ago
I also swapped my Cu block out for the original Al one, not ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Ladies and gentlenerds... remove your socks.

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Just installed it and started running calibrations. Works a ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
* eventually, after you've all tested it for us for 6-12 mon...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
For anyone playing at home, looks like you can't permanently...

In forum Hardware, firmware and software help

3 months ago
Once again, feels like we're beta testers... (Continues to h...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Installed Pronterface, got the current E value, then discove...

In forum Hardware, firmware and software help

3 months ago
MK3.5 to MK3.9 kit? 😩

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
I just drilled a 6mm hole through an old heater block.

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
As my Revo died while my 3.5 kit was enroute, and e3d told m...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Another vote for a 0.20mm QUALITY profile without IS. It doe...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Knocked about 20-25% off my prints. Will keep playing though...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
The the copper heat block it heats too slow, with the revo i...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
MK3.5 - Calibration and tuning of X Y Z axis and E steps.

In forum Hardware, firmware and software help

3 months ago
No, it waits for it to cool down to 50C before starting the ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Same issue... * waits patiently for solution to be posted *I...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
I have money on this too. Still, would be nice to actually t...

In forum User mods, enclosures, nozzles, ...

3 months ago
Page 1 / 9
Share: