Notifications
Clear all
WeichNudel
WeichNudel
Group: Registered
Joined: 2021/05/08
Active Member
1
Keep them as spare parts maybe?

In forum Hardware, firmware and software help

9 months ago
I had the same problem with a bust I have printed: Needed tw...

In forum How do I print this? (Printing help)

9 months ago
I will try that! Thatnks for the suggestion!

In forum How do I print this? (Printing help)

9 months ago
First layers of model encounter issues.

In forum How do I print this? (Printing help)

9 months ago
Last post by me. Documenting further proof of my two week fa...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Well, than you could print more than me. At least it works ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Well, I wasn't able to replicate the success from the last t...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
I just bought the SL1 2-3 weeks ago. Of course I could have ...

In forum General discussion, announcements and releases

1 year ago
Hm, I havent noticed these corners when I assembled mine. Ma...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Aright, the latest print was a success! Stuff I've change...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Im on the current firmware and noticed that it will stay stu...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Of course I wasn't speaking literally with the resin. Just m...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
I had the same and restarted the print. Which works. I get t...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
Hey there, I have "kinda" the same problem: Sometimes, whe...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
Model not sticking to supports & first layer issues

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Share: