Activity
 
Notifications
Clear all
Robin
Robin
Group: Registered
Joined: 2020/09/18
Reputable Member
5
The Prusa MK3/3S/3S+ already supports the M600 (filament cha...

In forum General discussion, announcements and releases

18 hours ago
You can easily calculate the correct e-steps for your extrud...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

19 hours ago
Looks like the z-offset is a bit to much (low). Run first la...

In forum How do I print this? (Printing help)

19 hours ago
Most likely your filament absorbed to much moisture which ev...

In forum How do I print this? (Printing help)

19 hours ago
negative means closer. 00.00 is "all the way up". Normal ran...

In forum Hardware, firmware and software help

23 hours ago
Mh, I don't know much about horses and looking through holes...

In forum PrusaSlicer

2 days ago
4: Yes

In forum General discussion, announcements and releases

2 days ago
Even if you could manage to print the straight lines as a br...

In forum PrusaSlicer

2 days ago
As posted before: find out if it‘s the extruder or the MMU2/...

In forum General discussion, announcements and releases

4 days ago
Did you select a "physical printer" in the printer drop down...

In forum PrusaSlicer

4 days ago
Die Ritzel kannst Du ganz gut durch die Klappe am Extruder c...

In forum Wie drucke ich das? (Hilfe zum Drucken)

7 days ago
Könnte es sein, dass Dein Hotend undicht ist? Mach doch mal ...

In forum Wie drucke ich das? (Hilfe zum Drucken)

7 days ago
Well, about a year ago in this thread @same-old-shane said o...

In forum Hardware, firmware and software help

1 week ago
Might be a partial clog or too much resistance in MMU/filame...

In forum General discussion, announcements and releases

2 weeks ago
As long as the lines have no 90° angles (like the ones I pai...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 weeks ago
Don't get frustrated, the calibration gets easier once you k...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 weeks ago
You are way too high still. Run first layer calibration agai...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 weeks ago
Clean the bed (with soap and hot water) and rerun first laye...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 weeks ago
If the surface is clean and the first layer calibration is d...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 weeks ago
Yes, that's a known problem when printing different material...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 weeks ago
Page 1 / 17
Share: