Notifications
Clear all
eng.shaimaa.elsersy
eng.shaimaa.elsersy
Group: Registered
Joined: 2020/08/22
Active Member
1
Thanks A lot , I will try it.

In forum General discussion, announcements and releases

4 months ago
Destroying Prusa

In forum General discussion, announcements and releases

4 months ago
@cwbullet Thank you 🙂

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Yeah you are right . Unfortunately I replaced both once but ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Sorry , I mean the blue Plastic part which i printed from Th...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
@cwbullet yeah , I printed it and I inserted it under the pl...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
@tim-2 Thank you

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Ok , Thanks A lot .

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Yeah , i did the infill 100 % ,thank you. Concerning your li...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
@tim-2 Thank you , yeah my prusa is MK3S , i print the file ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
@cwbullet Thank you

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Black plastic collet

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Replacement of hotend

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
hotend replacement

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Thanks A lot, it prints again, the problem was that the bond...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
Hi, i removed the nozzle and i saw the hotend but nothing bl...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
Extruder motor is not working

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
Share: