Activity
 
Notifications
Clear all
AZ_TIM
AZ_TIM
Group: Registered
Joined: 2020/01/06
Trusted Member
3
opened a brand-new vacuum sealed filament. same problems. ...

In forum General discussion, announcements and releases

2 months ago
fill is under extruded, also, a lot of stringing. I've repla...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
Posted by: @sandysasmita i assume your prusa mini thermal...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
I'm in Arizona, which is a dry climate. I also store my fila...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
Extruder issues.

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
second layer fails with under extrusion and grinding noises

In forum General discussion, announcements and releases

6 months ago
thanks for the reply, I will try raising the Pinda slightly.

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
@baklin Thank you! That's what I thought, but wanted to do ...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
maxed out at -2.00 Z axis offset, first layer calibration

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
From what I've read, there's an issue with some of the packe...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Git shows a reported problem with Safari, and slowness with ...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Cut the filament on an angle so there’s a point being fed in...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
@jayke That’s interesting and seems to be different than wha...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Check the bolt that supplies tension for the extruder. It wi...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
@walter-witt My network addresses are not the problem, I jus...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Drafts and temperature swings can definitely affect the prin...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
was able to ping it, port scan shows only port 80 (http) as ...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
I cannot access via a browser anymore see the update. I veri...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
I had the same issue, replaced the bed Thermsistor and power...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
Prusa Connect no longer works after update

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Page 1 / 4
Share: